luni, 30 mai 2011

RIHANNA


In stanga o vedem pe Rihanna la 15 ani

http://www.ziarulatac.ro/05-11-2009/Rihanna-rupe-tacerea-Am-fost-abuzata-de-fostul-iubit.html

http://www.ziarulatac.ro/05-11-2009/Rihanna-rupe-tacerea-Am-fost-abuzata-de-fostul-iubit.html:Rihanna rupe tăcerea: "Am fost abuzată de fostul iubit"
Ziarul Atac, 5 noiembrie 2009, Ora 18:17 |
 
Cântăreaţa Rihanna a rupt tăcerea la zece luni după ce a fost agresată de fostul ei iubit, rapperul Chris Brown, vorbind despre "umilinţa" simţită atunci când fotografia în care apărea cu faţa plină de contuzii, realizată ca probă la dosar de poliţia americană, a apărut în presă.Într-un interviu acordat ediţiei americane a revistei Glamour, care a desemnat-o "femeia anului 2009", starleta originară din Barbados a povestit că a fost şocată de consecinţele mediatice ale agresiunii căreia i-a căzut victimă. La câteva zile după incident, care a avut loc în februarie, cu puţin timp înainte de gala premiilor Grammy, o fotografie în care Rihanna apărea cu chipul tumefiat a fost publicată în presă, în urma unor scurgeri de informaţii cu care s-a confruntat poliţia din Los Angeles. "A fost umilitor.
Nu este o fotografie pe care ai dori să o vadă cineva. Am avut impresia că am fost abuzată. Am avut impresia că devenisem un subiect amuzant pe internet, dar toate aceste lucruri se întâmplau în viaţa mea reală", a declarat cântăreaţa. Rihanna, în vârstă de 21 de ani, a declarat cu această ocazie că îşi doreşte să devină purtătoare de cuvânt a tuturor femeilor care sunt victime ale violenţelor conjugale şi să vorbească în numele tinerelor femei care au suportat astfel de abuzuri.
Fostul ei iubit, Chris Brown, în vârstă de 20 de ani, autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It", a fost condamnat, în august, la cinci ani de închisoare cu suspendare şi la şase luni de muncă în folosul comunităţii, după ce a ajuns la o înţelegere cu parchetul american, care i-a permis să evite închisoarea. În plus, el este obligat să păstreze o distanţă de cel puţin 100 de metri faţă de victima sa, timp de cinci ani. (V.N.)


Mai jos o vedem pe Rihanna cum arata dupa bataie


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Space for remarks and comments here